Trenger du litt mer plass på hytta, til overnattingsgjester eller lagerplass i hagen? Da er et anneks den perfekte løsningen for deg. Vi leverer anneks byggesett til hele Norge.

Våre småhytter og anneks kan settes opp ved hytta eller ved huset. Anneksene passer godt på fjellet, i skogen, ved sjøen eller som et ekstra lagringsrom i hagen. Et anneks kan også fungere perfekt som et kontor i hagen.

De fleste av våre produkter leveres ferdig kuttet, som byggesett, med full beskrivelse og detaljert monteringsanvisning. På denne måten kan du selv sette opp bygget på én til tre arbeidsdager. Alle våre hytter og annekser leveres ubehandlet. Produktet bør behandles med olje eller maling for maksimal holdbarhet.

Våre produkter leveres med 28 til 70 mm vegger  (avhengig av størrelsen på produktet) av høykvalitets tre-materiale. Leveringstiden er avhengig av byggets størrelse og kompleksitet. For bestillinger i høysesongen kan leveringstiden være noe lengre.

Frakt til Oslo-området er inkludert i prisene på alle våre produkter. Få varene levert hjem til din tomt når det passer deg!

Fortsatt vil enkelte kommuner kreve byggemelding for bygg som skal settes opp på en hyttetomt. Derfor anbefaler vi at du undersøker dette før du bestiller hos oss.

Hvis ønskelig er det mulig å kjøpe isoleringssett til våre anneks og forsterkning av tak, hvis du skal sette opp bygget i et område hvor det er kalt og det kommer mye snø.

Hytter For Alle AS har et et stort sortiment av grillhytter, badstutønner og paviljonger til meget rimelige priser.

Alle produktene selges av Hytter For Alle AS, gjennom direkte samarbeid med våre leverandører.

Ønsker du mer informasjon om våre produkter, levering eller hvordan man bestiller, kan du kontakte oss på e-post eller telefon.