Trenger du litt mer plass på hytta, til overnattingsgjester eller lagerplass i hagen? Da er et anneks byggesett den perfekte løsningen for deg. Vi leverer anneks byggesett til hele Norge.

Våre småhytter og anneks kan settes opp ved hytta eller ved huset. Anneksene passer godt på fjellet, i skogen, ved sjøen eller som et ekstra lagringsrom i hagen. Et anneks kan også fungere perfekt som et kontor i hagen.

De fleste av våre produkter leveres ferdig kuttet, som byggesett, med full beskrivelse og detaljert monteringsanvisning. På denne måten kan du selv sette opp bygget på én til tre arbeidsdager. Alle våre hytter og annekser leveres ubehandlet. Produktet bør behandles med olje eller maling for maksimal holdbarhet.

Våre produkter leveres med 28 til 70 mm vegger  (avhengig av størrelsen på produktet) av høykvalitets tre-materiale. Leveringstiden er avhengig av byggets størrelse og kompleksitet. For bestillinger i høysesongen kan leveringstiden være noe lengre.

Frakt til Oslo-området er inkludert i prisene på alle våre produkter. Få varene levert hjem til din tomt når det passer deg!

Hvis ønskelig er det mulig å kjøpe isoleringssett til våre anneks og forsterkning av tak, hvis du skal sette opp bygget i et område hvor det er kalt og det kommer mye snø.

Forhåndsbestill et anneks byggesett nå og få levering til våren.