Hytter spiller stor rolle i mange nordmenns liv. Her man kan  “gjemme seg”  fra hverdagens rutiner eller man kan nyte naturen, sammen med familien og venner. Hytta er det perfekte stedet til å utføre friluftaktiviteter og gjøre livet så mye rikere.
Hytter For Alle kan levere ulike trehytter. Våre moderne hytter bygges med prefabrikert materialer eller etter en patentert laftemetode. Designet og planløsningen kan tilpasses etter kundens ønske.
Alle prisene som er oppgitt på våre hytter inkluderer transport (avhenger av distanse) og alt arbeid for ei ferdig oppsatt hytte uten grunnmur og grunnarbeid på tomt.
I tillegg kommer pris på klargjøring av tomt, grunnmur, kjøkken, installasjon av elektrisk anlegg og installasjon av vann/avløp.
Vi har et bredt utvalg av moderne modeller som passer både til fjellet og ved sjøen. Du kan også finne noe modeller under husseksjonen (klassiske hus) som kan bygges som prefabrikert hytter.

Alt av tremateriale tilvirkes på fabrikk i Litauen. Trematerial blir kjøpt fra Ukraina eller Russland og holder førsteklasses kvalitet. Vår partner har bygd hus og hytter siden 2004 og  i det siste har selskapet ekspandert til Frankrike, Spania, England og Sverige. Det har også blitt solgt flere hytter i Norge.
Ved produksjonen av trebjelkene er kvalitet det aller viktigste. Fra innkjøp av tre til treforedling  og konstruksjon. Det brukes ny og moderne teknologi som gir mulighet får å oppnå høy kvalitet på hvert produkt. Trebjelkene produserer av naturlig tørket tre.
Bjelketykkelsen varierer avhengig av hva som skal bygges:

Hytter: fra 34-70 mm (avhengig av størrelse på hytta).
Hus: fra 90 -200mm (avhengig av størrellse på huset).

Kunden kan selv velge tremateriale fra enten furu, gran eller sibirsk lerk.