Funkishus

[vc_row][vc_column][vc_property type_in=»261″ items=»3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vi tilbyr funkishus i alle størrelser.
«Funkis» er et begrep som brukes på en retning innenfor moderne arkitektur. Mange funkishus idag bygges med et utbredt bruk av vinkler, flate tak og vegger av ulike dimensjoner, for å få fram et utseende som er uproporsjonalt. Funkis stilen slo igjennom på 1920 tallet, men har først i dag blitt ekstremt populær blant vanlige folk.

En av fordelene med funkishus er at man kan få en planløsningen som er nærmest uten kompromisser hva angår det utvendige utseende på huset, så lenge man ikke har noe imot et utradisjonelt og kanskje litt vågalt design.
Hvis du har et spesielt ønske på hvordan ditt funkishus skal se ut, så ta gjerne kontakt med oss. Alle våre modeller kan skreddersys, både innvendig og utvendig for å passe ditt behov. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte og unike løsningen for ditt hus. Dette gir deg den fleksibiliteten som trengs når man skal kjøpe bolig.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg med å realisere boligdrømmen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Compare listings

Compare